natisni zemljevid strani
Študij v Novem mestuŠtudij informatikeCiljno usmerjena razmerja med ljudmi - organizacijaŠtudij Upravljanje podeželjaŠtudij Inženiring in vozila

Študij informatike

Fakulteta za informacijske študije

Ciljno usmerjena razmerja med ljudmi - organizacija

Fakulteta za organizacijske študije

Študij Upravljanje podeželja

Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto

Študij Inženiring in vozila

Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto

O UNM

Univerzitetni prostor Novo mesto je prostor kreativnosti, vizije, usmerjenosti v prihodnost in razvojnih priložnosti. Ne ponujamo le sodobnih, privlačnih in inovativnih študijskih programov, ampak še veliko več. Novo mesto je prestolnica regije, ki ponuja visoko kakovost življenja, odlične zaposlitvene priložnosti, bogato kulturno življenje, kakovostno športno infrastrukturo in obilico priložnosti za polnjenje študijskih baterij in sproščanje ob zabavi.

Zidaki našega univerzitetnega prostora so mlade, dinamične in med seboj povezane fakultete, ki se aktivno vključujejo v oblikovanje svetovnih trendov na svojem področju. Zidaki našega prostora so odlični in visoko motivirani profesorji in asistenti. Zidaki našega prostora so tudi naši partnerji iz gospodarstva, javne uprave in civilne družbe. Predvsem pa, zidaki našega univerzitetnega prostora so ambiciozni in zadovoljni študentje.

Združeni v Univerzitetnem prostoru Novo mesto gojimo novo kozmopolitsko okolje. Imamo korenine, ki nas vežejo v naše okolje. In imamo krila, s katerimi poletimo v svet.


X

Pošlji prijatelju